Kungsleden

Kungsleden – Corporate Profile

Ett samarbete utanför boxen. 

Vad och Var

Scenografen och konstnären Catrine Näsmark har fått fria händer att förstärka den nya grafiska profilen och företagets varumärke med hjälp av konst i samarbete med Kungsledens reklambyrå.

Vem och Varför

Uppdragspartner var Kungsleden, vilket började redan 2014. Kungsleden är ett av Sveriges större börsnoterade fastighetsbolag med en verksamhet som inriktar sig på att långsiktigt äga, aktivt förvalta, förädla och utveckla kommersiella fastigheter i utvalda tillväxtregioner.

Målet var att utsmycka Kungsledens lokaler på olika sätt samt att göra stora vepor.

Resultat

Fastighetsentréer, konferensrum, husfasader – online, och i tryck – den uppdaterade grafiska profilen för Kungsleden går som en röd tråd genom deras verksamhet.

Corporate Branding

Konstfyllda leverenser

workhard-nasmark2

Fastighetsentré

Work Hard

Det ca 20 meter långa verket finns i Danderyd i Kungsledens lokaler. Där finns flera företag med IT-inriktning b.la., och en dans-skola.

Catrine tog fasta på ord som används i jobbsammanhang. Bröt upp dem och fann roliga nya ord. Inkluderade dem tillsammans med skuggbilder av folk i arbetsmiljö samt dansande ungdomar och barn från dansskolan.

Näsmark konst varumärkes profiliering

Konferensrum

Klusterverket – ”En dag på jobbet ”

Jag vill belysa hur en arbetsdag ser ut. Detta konstverk representerar en  tanke eller klichébild av vad som skulle kunna ske en arbetsdag i en klustermiljö.

Man går eller åker till jobbet på ett eller annat sätt. Äter lunch, ser fram emot den 25:e mm. Detta verk finns i 4 exemplar och kommer att hänga på Kungsledens huvudkontor i Stockholm, Västerås, Malmö och Göteborg.

Kungsleden Näsmark Stor vägg

Väggfasad

Jättevepa vid motorväg i Danderyd

Fredrik Linden är uthyrare på Kungsleden och får här lysa upp hela Mörby Centrum med sitt porträtt!

Kommer man åkande från Arlanda eller från Stockholm på motorvägen så kan man se porträttet som sitter på två fasader på två sidor om vägen.

En fasad nära dig Näsmark konst

Göteborg next

Integrerad design

 

Jag gillar den här typen av samarbete, de är ett företag som vågar ta ut svängarna och går sin egen väg.
När deras logga och profil skulle göras om helt kontaktades ett flertal reklambyråer. Utan vetskap om hur jag jobbar kan man bara gissa hur ställda de blev när de första gången kom in i min ateljé! Förslaget med rutor som kluster, att arbeta med lekfullt och med allvar. Precis så som jag jobbar i mitt måleri.

Catrine Näsmark

© 2016-2017 - World of Näsmark AB | All rights reserved. | Created by Herringbone AB